Obala
1185 otokov

Oplaknjene s plemenito soljo Jadrana, prebujene z ostrimi vonjavami pinij, sivke in kadulje ter ljubkovane od sonca in nežnega maestrala, so hrvaške obale prav skrivni vrt mediteranske lepote. Kronane z nizom več kot tisoč rajskih otokov so hrvaške obale najčistejše in najmirnejše plaže Mediterana.

Ko plujete po tem morju in uživate v čudovitih vizurah, ki jih vdite z morja ali pa potopljeni v kristalno čiste vode romantičnih uval in toplih skal, ali če si spočijete oči, ko se s pogledom dotikate obrisov otokov, združenih v modro neskončnost, boste odkrili zakaj te obale s ponosom nosijo naziv vrhunske božanske kreacije.

Vetrovi

Ne smemo podcenjevati vetre, predvsem burji, ki je severni veter, zelo močan. Drugi vetri so “milejši”, vendar se njihova sila razlikuje vzdolž severne in južne obale. Na primer, kopenski vetrič maestral, ki je prijeten za jadranje. Južni veter je bolj predvidljiv veter in je vedno mogoče najti zatočišče v kratkem času, v enem od številnih dobro zaščiteni zalivov in zalivčkov.

Kakorkoli že, vetrovi niso močnejši od 25 vozlov od 01.04. – 01.11. Vendar pa obstaja več sigurnih marin katera so najboljše mesta za privez in zaščito. Ker so enakomerno razporejeni vzdolž obale, včasih le nekaj ur oddaljena drug od drugega, dajejo občutek prepotrebne varnosti kot tudi možnost srečanja drugih ljubiteljev morja, ki prihajajo iz vseh delov sveta.

Seznam plovil

Najboljše Cene v Razredu

Dolgoročna strategija nam omogoča da vam lahko ponudimo najboljše cene najemov v razredu.

Skipper, Izpit za Plovila

V kolikor nimaste izpita za vodno plovilo vam lahko pomagamo v postopku pridobitve ali vam iz našega omrežja najdemo skipperja.

Quick Resuce Support

V primeru da se vam ali plovilu zgodi kakšna nezgoda ali okvara smo z našim Hitrim čolnom v roku 20-30 min pri vas.

Samo še en korak

Izpolnite Obrazec in v roku 24 ur prejmite personalizirano ponudbo.